Joko olet käynyt kurkistamassa keskustakirjasto Oodiin?

Katutasossa on esillä valokuvanäyttely ja timelapse-video Oodin rakennusvaiheista. Vierailijat voivat osallistua myös YIT:n #100HYVÄÄTEKOA -kampanjaan. Jokaista hyvää tekoa kohden YIT lahjoittaa kuusentaimen 4H-yhdistykselle istutettavaksi Hyvien tekojen metsään.

Oodi on tapahtumapaikka, lukemisen talo ja monipuolinen kaupunkikokemus. Keskustakirjasto on suunniteltu yhdessä kaupunkilaisten kanssa, jotta se vastaisi parhaalla mahdollisella tavalla kaikkiin kirjaston tulevien käyttäjien toiveisiin ja tarpeisiin. Oodi täydentää Musiikkitalon, Finlandia-talon, Sanomatalon ja Nykytaiteen museo Kiasman muodostamaa kulttuuri- ja mediakeskittymää. Se tarjoaa kaikille avoimen, ei-kaupallisen julkisen kaupunkitilan aivan Eduskuntataloa vastapäätä.

Nähdään Oodissa!

#100HYVÄÄTEKOA